Geschiedenis - Over ons - Veldman Techniek

Geschiedenis

Over ons

Veldman Group is uw (aanspreek)partner voor alles wat met uw stal te maken heeft, voor varkens-, pluimvee-, rundvee-, paarden-, schapen-, konijnen- en geitenstallen.

Neem contact op!

Het ontstaan en de geschiedenis van de Veldman Group: Veldman Bouw, Veldman Techniek, Veldmaz en VeMa Trading

Vanuit de boerderij in Luttenberg is Hennie in 1987 begonnen met de handel in bouwmaterialen en PVC.

Na de verhuizing van Hennie naar Dalfsen in 1992 werden hier diverse verbouwingen van de toenmalige schuren gerealiseerd. De handel in materialen werd behoorlijk uitgebreid. Zo ontstond de vraag van mensen uit de omgeving of dergelijke verbouwingen ook voor derden uitgevoerd konden worden.

Vanaf het begin werd de administratie door Paulien uitgevoerd.

In 1997 werd het eerste personeel aangenomen voor de bouw van een nieuwe vleesvarkensstal in Dalfsen. Bij deze bouw had Jos Veldman de uitvoering in handen. Hij besloot te stoppen met zijn werkzaamheden bij zijn werkgever en zich aan te sluiten bij het familiebedrijf. André Veldman kwam in de zaak vanwege zijn grote kennis van onderdelen en materialen.

Veldman Techniek was geboren!

Na diverse bouw- en installatie projecten uitgevoerd te hebben met een kleine bezetting aan mensen en met 2 mensen op kantoor brak in 2001 de MKZ uit.
Er mocht op de boerderijen in Dalfsen en Luttenberg niet meer door derden gewerkt worden en de activiteiten werden in Raalte aan de Zompstraat 17 voortgezet.

We hadden hier de beschikking over een veel groter magazijn en hebben de werkzaamheden langzamerhand ook uitgebreid met ongeveer alle disciplines die in de agrarische sector voorkomen.
Het personeelsbestand groeide gestaag mee, zowel de binnen- als de buitendienst, evenals het wagen- en machinepark.

Tenslotte kwam de afdeling detachering tot stand na goede ervaringen die al waren opgedaan met Poolse medewerkers. Tot op de dag van vandaag vormen zij een belangrijke schakel in het gehele plaatje.

In 2008 zijn de kantoren verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand aan de Zompstraat 19.
Het magazijn bleef bestaan op Zompstraat 17, vanaf 2014 onder de naam Vema Trading BV.

De ontwikkelingen staan niet stil, we blijven ons vernieuwen en verbeteren en blijven uitkijken naar nieuwe mogelijkheden; o.a. in de vorm van energietechniek.

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice