Reinigen zonnepanelen - Duurzame energie - Veldman Techniek

Reinigen zonnepanelen

Duurzame energie

Duurzame energie wordt steeds belangrijker en de vraag zal de komende jaren alleen nog maar toenemen. Veldman Group is al jaren bezig om hier aan bij te dragen door middel van onze zonne-energie afdeling. Tegenwoordig bieden wij echter ook nog vele andere duurzame energiebronnen.

Neem contact op!

Reinigen van uw zonnepanelen

Eén van de belangrijkste onderdelen van uw installatie zijn natuurlijk de zonnepanelen. In de loop der tijd kunnen uw panelen vervuild raken. Daarvoor bieden wij u nu de oplossing!

Waarom is het reinigen van uw zonnepanelen belangrijk?

Verontreinigde zonnepanelen leveren minder rendement. De opbrengst van uw zonnepanelen kan afnemen met zo’n 5 tot 15%, afhankelijk van de vervuiling. Het is dus belangrijk om uw zonnepanelen goed schoon te houden. Door uw zonnepanelen te reinigen voorkomt u dat deze sterk verontreinigd raken waardoor de zonnecellen minder straling van de zon ontvangen.

De reiniging

Zonnepanelen zijn kwetsbaar, een zorgvuldige behandeling is daarom essentieel. Wij gebruiken een speciaal voor de panelen gefabriceerd reinigingssysteem. ‘Gewoon’ water kan vlekken op uw panelen veroorzaken. Ons wateronthardingssysteem in combinatie met de speciaal gefabriceerde ISolar 800 borstel, zorgt voor een optimale reiniging en behoud van uw panelen. Naast de schoonmaak onderwerpen wij de zonnepanelen eveneens aan een visuele controle waarbij zichtbare gebreken aan u worden gemeld. Zo zorgen wij samen voor het hoogst mogelijke rendement van de installatie.

Wanneer u samen met uw buren mee doet, kunnen wij u in overleg een korting aanbieden. Voor projecten binnen een straal van 25 kilometer gelden geen voorrijkosten.

 

 

Vraag een offerte aan

 

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice