Brijvoer installatie - Veldman Techniek

Brijvoer installatie

Varkens

Veldman Techniek is uw (aanspreek)partner voor alles op het gebied van Varkens. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien van advies en een product op maat.

Neem contact op!

Voor iedere stal een passend brijvoersysteem

Uw wensen, de grootte van uw bedrijf en uw manier van voeren bepalen welk systeem het beste bij uw bedrijf past. Onze brijvoersystemen besturen het volledige voerproces van opslag en aanmaak tot de uitdosering van het voer in de troggen. Door de flexibele opbouw van onze brijvoersystemen, automatiseert u precies dat wat u nodig heeft. Uitbreiding van het systeem in een later stadium blijft altijd mogelijk.

Projectbegeleiding

Veldman group levert complete installaties inclusief alle randapparatuur waarbij u kunt rekenen op een professionele projectbegeleiding van ontwerp tot opstartfase. Wij denken vanaf het begin met u mee en garanderen dat de installatie na oplevering precies doet wat u ervan verwacht. We gebruiken kwalitatief goede materialen zodat u kunt vertrouwen op een jarenlange probleemloze werking van uw installatie.

Voermanagement

Uw brijvoersysteem beschikt over een uitgebreide registratie van voorraden en voerverbruiken en is daarmee een handige management tool. U weet altijd precies wat er gevoerd is en krijgt inzicht in de dagelijkse kosten. U heeft de voersamenstelling zelf in de hand en u kunt tijdig ingrijpen als de situatie daar om vraagt.

Sensorfeeding

Met SensorFeeding controleert het systeem een aantal keer per dag of er nog voer in de trog zit. Indien dit niet het geval is, wordt een nieuwe portie gedoseerd. Hierdoor kunt u meerdere keren per dag, afhankelijk van de voerafname een verse portie voer verstrekken. Met SensorFeeding is het bovendien mogelijk om kleinere troggen toe te passen, voor een efficiënter gebruik van het beschikbare vloeroppervlak.

Nog voor uw aankoop adviseren wij u graag over de beste oplossing voor uw situatie. Daarna kunt u vertrouwen op professionele installatie en service door Veldman Techniek BV.

Veldman_techniek_varkens_voeren_brijvoerinstallatiebrijvoer installatie

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice