Klimaat - Veldman Techniek

Klimaat

Rundvee

Veldman Techniek is uw (aanspreek)partner voor alles op het gebied van stalinrichting voor rundvee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien van advies en een product op maat.

Neem contact op!

Ventilatie

Voor ventilatoren bent u bij ons aan het juiste adres. Zo leveren wij bijvoorbeeld ventilatiecassettes, pijpinbouw ventilatoren, gevelventilatoren en recirculatieventilatoren. Natuurlijk hebben wij hiervoor ook diverse accessoires.

 

Verwarming

Verwarming in de intensieve veehouderij is een belangrijk onderdeel van het stalklimaat. Wij hebben de expertise en producten om uw stal op een zeer energiezuinige manier te verwarmen.

 

Koeling

De zomers lijken steeds warmer te worden met hoge uitschieters in temperatuur, dit veroorzaakt hittestress en een daling van de productie. Veldman Techniek heeft oplossingen voor dit probleem voor alle diergroepen: varkens, pluimvee, geiten en koeien. Ondanks de hogere energiekosten (welke eventueel te dekken zijn door extra zonnepanelen) is het koelen met een koelmachine een zekere en efficiënte methode. Door de koelmachine uit te voeren als warmtepomp is deze in de winter ook prima te gebruiken als verwarming.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice