Vleesvarkens - Stalinrichting - Varkens - Veldman Techniek

Vleesvarkens

Varkens

Veldman Techniek is uw (aanspreek)partner voor alles op het gebied van Varkens. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien van advies en een product op maat.

Neem contact op!

Een vleesvarkensstal kan op verschillende manieren ingericht worden. Hieronder leest u meer over de verschillende hokinrichtingen die wij aanbieden.

Kunststof hokinrichting

Wij kunnen kunststof hokinrichtingen leveren voor uw vleesvarkensstal. Kunststof hokinrichting kan beter en sneller gereinigd worden. Dit zorgt voor tophygiëne is uw stal.

Veldman_techniek_varkens_groepshokken

Betonnen hokinrichting

Naast kunststof inrichting levert Veldman ook betonnen inrichting voor vleesvarkens. Hieronder een impressie van de door ons geleverde betonnen inrichting:

Veldman_techneik_vleesvarkens_betonVeldman_techneik_vleesvarkens_beton

Veldman_techneik_vleesvarkens_betonVeldman_techneik_vleesvarkens_beton

Veldman_techneik_vleesvarkens_betonVeldman_techneik_vleesvarkens_beton

PorkTuner voor vleesvarkens

Voor een PorkTuner in uw vleesvarkensstal is Veldman Group dealer van Nedap. Door middel van het systeem kunt u de groei van de vleesvarkens individueel sturen naar het gewicht wat u in gedachten heeft. De PorkTuner sorteert vleesvarkens op basis van gewicht. Aan de hand van het gewicht stuurt het sorteerstation elk varken automatisch naar de vreetruimte. Hier krijgt het varken de juiste hoeveelheid voer. Als het varken het gewichtsdoel heeft behaald, wat u van te voren heeft ingesteld, dan selecteert het systeem het varken naar de selectieruimte. Door de PorkTuner haalt u het maximale rendement uit uw vleesvarkens.

https://youtu.be/kMsq3Gwf1yU

 

Tevens kunt u kiezen voor plateau’s in uw vleesvarkensstal. Klik hier voor meer informatie over plateau’s in uw stal.

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice