Verrijkingsmateriaal - Varkens - Veldman Techniek

Verrijkingsmateriaal

Varkens

Veldman Techniek is uw (aanspreek)partner voor alles op het gebied van Varkens. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien van advies en een product op maat.

Neem contact op!

Veldman Techniek biedt voor allerlei diersoorten verschillende soorten verrijkingsmaterialen aan om het dierwelzijn te verhogen. Deze verrijkingsmaterialen kunnen makkelijk worden bevestigd op de hokinrichting.

Schuurborstels

Door schuurborstels van Veldman techniek in uw stal te plaatsen verhoogt u het dierwelzijn. Voor zowel biggen, vleesvarkens en zeugen hebben wij standaard schuurborstels.

Veldman_techniek_varkens_schuurborstel

Speeltjes

Om het dierwelzijn te verhogen bieden wij meerdere type speeltjes, welke eenvoudig in de hokken te plaatsen zijn. Er zijn vele variaties mogelijk voor biggen, vleesvarkens, en zeugen. In de groepshuisvesting of in de kraamhokken.

Verrijkingsmaterialen Varkens Veldman

 

Strokokers

Door strokokers van Veldman Techniek in uw stal te plaatsen verhoogt u het dierwelzijn. De Veldman strokokers zijn in 2 verschillende lengtes te verkrijgen. De 300mm voor 1 strobriket, of de 500mm voor 2 strobriketten. Uiteraard kunt u bij Veldman ook terecht voor de bijbehorende strobriketten.

Veldman_techniek_varkens_strokoker

Neem voor een product of advies op maat contact met ons op!

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice