Overige diersoorten - Veldman Techniek

Overige diersoorten

Techniek

Veldman Techniek is uw (aanspreek)partner voor alles wat met uw stal te maken heeft, voor varkens-, pluimvee-, rundvee-, paarden-, schapen-, konijnen- en geitenstallen.

Neem contact op!

Overige diersoorten

U kunt tevens bij ons terecht voor de bouw van paardenstallen. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van stalinrichting voor paarden.

Paarden

Wij bieden verschillende soorten drinkbakken aan van Suevia. De drinkbak is zeer elastisch en heeft geen scherpe randen, waardoor er geen gevaar op verwondingen is voor de paarden. Daarnaast beschikt de drinkbak door het staafventiel over een rustigere watertoevoer.

drinkbak paarden

Naast de drinkbakken bieden wij ook drinkwater rondpompsystemen aan. Het systeem zorgt ervoor dat de gesloten ringleidingen vorstvrij gehouden worden, hierdoor worden de dieren ook bij vriestemperaturen van betrouwbaar water voorzien.

drinkwater rondpompsysteem suevia paarden

Daarnaast bieden wij ook rubberen matten aan voor de paardenstal. De rubberen matten beschikken over een puzzelsysteem, waardoor de matten makkelijk losgekoppeld kunnen worden en het zo gemakkelijk is om de stal te reinigen. Tevens zijn de matten ook goed voor de fysieke gesteldheid van de paarden.

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice