Agrarisch - Veldman Bouw

Agrarisch

Bouw

Veldman Bouw biedt meer dan standaard werk, wij zijn een totaalbouwer die creatief meedenkt en adviseert. Onze kracht zit in ons team van echte vaklieden die weten wat kwaliteit is.

Neem contact op!

Veldman Bouw is uw partner voor elk type stal.

Of het nu om varkens-, koeien-, geiten- of pluimvee stallen gaat, u bent bij Veldman Bouw aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en ervaren vaklieden kunnen wij u altijd een gepaste oplossing aanbieden. Door onze unieke combinatie van Veldman Bouw en Veldman Techniek kunnen wij u Turn-key projecten aanbieden. Tel daar onze zeer brede ervaring in diverse sectoren bij op, en dat maakt Veldman Bouw tot een uniek bouw bedrijf.

Nieuwbouw of uitbreiding van uw stal?

Veldman is de bouwpartner met verstand van het agrarisch bedrijf. De expertise van het erkende bouwbedrijf komt onder meer tot uiting in het betonwerk.

Bedrijfsverplaatsing en totaalbouw

Veldman is een all-round aannemer en realiseert dan ook zeer regelmatig complete nieuwbouw van agrarische bedrijven, vaak in het kader van boerderijverplaatsingen. Voor elk nieuw of te verplaatsen boerenbedrijf realiseren wij in nauw overleg zoveel mogelijk bedrijfsmatige wensen. Ook het woonhuis wordt een droomhuis.

Betonkelders – kelderbouw

Veldman is een expert op het gebied van (mest)kelderbouw. Dankzij het specialistische materieel – de kranen en de bekisting – heeft Veldman jarenlange ervaring in kelderbouw. De kelderbouw gaat snel en het eindresultaat is van hoge kwaliteit. Behalve nieuwbouw van kelders is ook uitbreiding mogelijk. De kelders worden gestort of er wordt gebruik gemaakt van het holle wandsysteem.

Er wordt uitgebreid overlegd over de indeling van de stal- of schuuropbouw. Deze moet immers goed op de bestaande situatie aansluiten.

Naast nieuwbouw is Veldman Bouw ook veel betrokken bij verbouw, onderhoud of renovatie projecten. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice