Opvoedingssysteem - Pluimvee - Veldman Techniek

Opvoedingssysteem

Pluimvee

Veldman Techniek is uw (aanspreek)partner voor alles op het gebied van pluimvee. Veldman kan u het gehele pakket leveren, van ruwbouw tot installaties. Iets wat uniek is in de Nederlandse markt.

Neem contact op!

Jarenlange ervaring heeft aangetoond dat een goede opfok van jonge hennen de basis is voor een succesvolle kooivrije eierproductie. Dat komt omdat beter getrainde vogels langer, gezonder en productiever zullen leven. Hiermee biedt Chore-Time een enorm voordeel aan producers. Ons Volution opfoksysteem vereist minder arbeid en is gemakkelijker te beheren dan andere concurrerende systemen. Het speelt in op het natuurlijke vogelgedrag door hen vanaf de eerste dag te trainen om te springen, te bewegen en te zitten. Hierdoor worden ze optimaal voorbereid op zowel volièresystemen als vloerleggers. Hieronder ziet u verschillende specificaties van de opvoedingssystemen.

Arbeidsbesparend ontwerp

Elk aspect van het Volution-systeem is ontworpen voor minimale arbeidsvereisten. De behoefte aan arbeidskrachten voor vogelbeheer wordt geminimaliseerd, wat de totale productiekosten verlaagt.

Dubbele schuifdeuren

Dankzij unieke dubbele schuifdeuren kunnen werknemers vogels gemakkelijk bereiken voor vaccinatie of andere doeleinden. De deuren zorgen ook voor een veilige insluiting van de hennen tijdens de opstartfase.

Zeer verstelbaar ontwerp

Dankzij een flexibel ontwerp kunnen producenten het Volution-opfoksysteem aanpassen naarmate de hennen groeien. Specifieke kenmerken zijn onder meer:

  • In hoogte verstelbare platforms en drinklijnen in het systeem die geleidelijk worden verhoogd naarmate de hennen groeien
  • Automatisch uitschuifbare zitstokken die vogels helpen toegang te krijgen tot de bovenste laag
  • Beweegbare binnenste zitstok helpt vogels gemakkelijker naar een buitenste zitstok te springen

Gaashekken

Als het huis voor het eerst wordt bewoond, sluiten opvouwbare gaashekken het gebied onder de rijen af. Uiteindelijk worden de hekken geopend om vogels volledige toegang te geven tot de volledige vloer van de stal, ook onder de systeemrijen.

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice