Mestpompen en mestmixers - Rundvee - Veldman Techniek

Mestpompen en mestmixers

Rundvee

Veldman Techniek is uw (aanspreek)partner voor alles op het gebied van stalinrichting voor rundvee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien van advies en een product op maat.

Neem contact op!

Mestpompen

Veldman Group levert diverse mestpompen. De mestpompen zijn geschikt voor het kunnen verpompen van drijfmest. Wij kunnen naast tractor aangedreven ook elektrische mestpompen leveren. Zowel verdringerpompen als centrifugaalpompen kunnen wij in diverse uitvoeringen leveren.

Verdringerpompen

Veldman Group biedt verschillende soorten verdringerpompen aan die geschikt zijn om het drijfmest te verpompen. Deze pompen zijn zelf aanzuigend en daarom zeer flexibel. Doordat de pompen zelf aanzuigend zijn kan de drijfmest worden aangezogen door middel van een slang. Door de erg hoge druk aan de perszijde van de pomp is deze ook uitermate geschikt voor de dikkere mestsoorten en bij lange afstanden.

Verdringerpomp

Centrifugaalpompen

Veldman Group biedt verschillende soorten centrifugaalpompen aan. De centrifugaalpompen staan bekend om de hoge pompcapaciteit die het kan leveren. De pomp is vooral geschikt voor het verpompen over korte afstand, dit komt door een beperkte drukopbouw. De pompen zijn zowel tractor aangedreven als elektrisch verkrijgbaar.

gedompelde-centrifugaalpompen

Mestmixers

Veldman Group levert diverse mestmixers. Zowel elektrische als tractor aangedreven mixers zijn door Veldman Group leverbaar. De mestmixers zijn geschikt voor het homogeen houden van de drijfmest. De mestmixers hebben een lange levensduur en leveren veel stuwkracht. De elektrische mixers zijn volautomatisch verkrijgbaar, hierdoor is het gebruik van een tractor niet meer nodig en bespaart u enorm op brandstof en elektriciteit.

mestmixermestmixer

 

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice