Valego RDE & TDE legnest - Pluimvee - Veldman Techniek

Valego RDE & TDE legnest

Pluimvee

Veldman kan uw projecten turn-key opleveren. Doordat wij zowel het bouwkundige gedeelte, als de inrichting, en de technische installaties zelf kunnen uitvoeren, hoeft u als klant maar met één partij zaken te doen.

Neem contact op!

De legnesten kennen verschillende voordelen:

  • Valego RDE legnest & Valego TDE legnest speciaal ontwikkeld voor moederdieren
  • Click en Fix montage systeem, geen dubbele zijschotten
  • Valego RDE legnest voorzien van een bijzonder uitdrijfsysteem
  • Kippen kunnen geen eieren pikken door de speciale raapstand bij het Valego RDE legnest
  • De kunststof roosters zijn van hoogwaardig polypropyleen en hebben een open structuur voor een goede mestdoorlaat
  • FSC hardhouten lattenrooster verkrijgbaar
  • Vele uitvoeringen mogelijk

Het Valego RDE legnest is ontwikkeld voor moederdieren en leghennen. Het legnest is voorzien van een bijzonder uitdrijfsysteem dat de voordelen van een kiepbodemnest en nest met uitdrijfhek combineert.

Het Rack Drive Expulsion systeem met bewegend uitdrijfhek volgt de helling van de Astroturf matten nauwgezet. Hierdoor worden alle kippen uit het nest gedreven en kunnen er geen dode kippen in de nesten blijven liggen.

Het Valego TDE legnest is speciaal ontwikkeld voor moederdieren. Het Torque Drive Expulsion systeem met beweegbaar uitdrijfhek zorgt ervoor dat alle hennen veilig en betrouwbaar uit het nest gedreven worden.

Zowel het Valego RDE als het TDE legnest zijn voorzien van het slimme click en fix systeem dat een verkorte installatietijd oplevert. Ook zorgt dit voor een robuuste constructie en maakt onderhoud zeer gemakkelijk. Bij deze nesten is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur en betrouwbare werking garanderen.

Roosters

De hardhouten roosters zijn voorzien van rvs nieten. De roosters zijn van Nederlands fabricaat en van een zeer degelijke kwaliteit. Deze roosters kunnen eenvoudig worden gereinigd. Ook zijn de roosters makkelijk op en af te bouwen en vriendelijk voor de poten van de dieren. Tevens hebben deze roosters een goede mestdoorlaat.

De kunststof roosters welke in het systeem gebruikt worden zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen. De roosters zijn eenvoudig te reinigen. De maaswijdte van de roosters zorgt voor een open structuur met een goede grip voor de hennen en een goede mestdoorlaat.

Eierbanden zijn uitvoerbaar in 250mm & 500mm en in geweven en geperforeerd polypropyleen.

Pluimvee Veldman GroupLegvolierestal VolitoChore_Time_Volito_Vike

 

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice