Zonne-energie - Duurzame energie - Veldman Techniek

Zonne-energie

Duurzame energie

Met zonnepanelen wek jij je eigen duurzame stroom op. Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en goed voor je energie rekening. De laatste jaren is de prijs van zonnepanelen erg gedaald. Door daar het hoge rendement van de A-tier panelen bij op te tellen zijn ze snel terug verdient.

Neem contact op!

De zon schijnt, profiteer van deze onuitputtelijke bron van energie.

Het rendement van zonnepanelen blijft nog steeds stijgen. Zonne-energie is daardoor actueler dan ooit. Om rendabele en bedrijfszekere installaties te realiseren zijn expertise en het kunnen toepassen van beproefde technologieën vereist. Veldman Techniek is een onderneming die bekend staat om haar knowhow inzake fotovoltaïsche technologie.

Overstappen op groene energie is helemaal niet ingewikkeld. Zeker niet als u goed advies krijgt. Er zijn alleen maar voordelen aan verbonden, zowel voor u als voor onze planeet.
Wie voor zonnepanelen kiest, kan op overduidelijke voordelen rekenen:

  • Een rendabele financiële investering op lange termijn.
  • Door uw verbruik van fossiele energie te verminderen, beperkt u tegelijk uw CO2 uitstoot.
  • U beschermt zich in hoge mate tegen toekomstige verhogingen van de energieprijs.

Veldman Techniek verzorgt het gehele proces, van offerte tot uitvoering, om voor u het beste resultaat te behalen. Hierdoor kunt u alle voordelen van groene energie volledig benutten.

Waarom Veldman Techniek?

Wij zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in het installeren van zonne-energie. Hieronder ziet u enkele gegevens van het totaal aantal installaties tot de totale opbrengst die de zonnepanelen opgebracht hebben. Daaronder ziet u een overzicht van de geografische ligging van de klanten waar wij de installaties hebben uitgevoerd.

Totaal aantal installaties: 277

Totale vermogen: 12,34 MWp

Totale opbrengst: 14,73 GWh

 

U wilt zonne-energie, Veldman Techniek regelt alles voor u.

U zou graag zonnepanelen installeren en van een milieuvriendelijke, onuitputtelijke energiebron genieten, maar zoals iedereen heeft u vragen omtrent de verschillende types:

  • Welke installatie heb ik nodig?
  • Wat is het budget?
  • Welke garanties worden er geboden inzake rendement en duurzaamheid?
  • Bestaan er fiscale voordelen?
  • Welke stappen moeten er ondernomen worden?

Stap voor Stap

Ziet u het wel het zitten om zonnepanelen te nemen. Zie hier een overzicht van het traject wanneer u kiest voor zonnepanelen. Denk aan...

Wat bieden wij u

Bent u geinteresseerd in zonnepanelen en vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen? Veldman Techniek levert van offerte tot plaatsing, maar wat houdt dat precies in? Wij kunnen dit bieden

SDE+ subsidie

De SDE+ subsidie ondersteunt bedrijven en (non-profit) instellingen bij het opwekken van duurzame energie. Wilt u hier meer over weten? Alles over de SDE+ subsidie

Recente Projecten

Nieuwsgierig geworden naar wat voor soort projecten wij zoal hebben geleverd? Meer informatie
Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice