Over ons

De Veldman Group is een echt familiebedrijf waar een sterke ondernemingsgeest heerst. Wij bestaan inmiddels ruim 30 jaar en werken met ruim 100 medewerkers. De tweede generatie is inmiddels al een aantal jaren werkzaam binnen het bedrijf en samen groeien wij door naar de volgende fase van ons bedrijf. Kwaliteit is in onze dienstverlening het belangrijkste aspect. Onze standplaats is Raalte.

De diverse bedrijven van de Veldman Group zijn: Veldman Techniek, Veldman Bouw, Technical Export, Veldmaz Detachering, en VeMa Trading. Veldman Group is met name actief in de agrarische sector, klanten kunnen bij ons terecht voor alles wat met stallen te maken heeft. Onze specialiteit is varkensstallen, maar wij zijn ook actief in de pluimvee-, rundvee-, paarden-, schapen- en geitenstallen. Dit doen wij in binnen- en buitenland. Naast de agrarische sector houden wij ons ook bezig met asbest sanering en duurzame energie.

Missie Veldman Group:
Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring. Wij zijn dé totaalleverancier in de bouw, (duurzame) techniek en agrarische sector. Wij hebben een no-nonsense mentaliteit en komen altijd met een oplossing.

Vacatures

Veldman Group is een innoverend en sterk groeiend bedrijf. Hierdoor zijn wij regelmatig op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken. Kijk voor meer informatie op onze vacature website.

Geschiedenis

Benieuwd naar het ontstaan van ons familiebedrijf?

Geschiedenis
Copyright 2023 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice