Klimaat besturingssystemen - Pluimvee - Veldman Techniek

Klimaat besturingssystemen

Pluimvee

Veldman Techniek is uw (aanspreek)partner voor alles op het gebied van pluimvee. Veldman kan u het gehele pakket leveren, van ruwbouw tot installaties. Iets wat uniek is in de Nederlandse markt.

Neem contact op!

Veldman Group levert diverse producten om het klimaat in uw stal te optimaliseren.

Een beter klimaat leidt tot beter presterende vogels. En zonder de juiste luchtafvoersystemen zal zelfs het beste volière- of nestsysteem niet aan de verwachtingen voldoen. Daarom zijn goede ventilatie- en klimaatbesturingsproducten essentieel voor het succes van elke operatie. Van het eenvoudigste tot het meest complexe systeemontwerp, Chore-Time biedt de expertise en betrouwbare ventilatieproducten aan om aan elke behoefte te voldoen. Er zijn 4 verschillende soorten klimaat besturingssystemen:

Besturing & software

Er wordt een verscheidenheid aan CHORE-TRONICS controllers en beheertools aangeboden om alle aspecten van uw bedrijf te bewaken en te onderhouden, evenals de software voor nauwkeurige, flexibele interne controle en analyse.

Chore_Time Controlsysteem

Koeling & verwarming

Innovatieve TURBO-COOL verdampingskoelsystemen zorgen voor een uniformele waterverdeling om de koeling van de stallen te maximaliseren. De DURE-THERM ruimteverwarmers bieden betrouwbare, efficiënte warmte voor jonge vogels en voor gebruik tijdens koel weer.

Koelingssysteem pluimveeVerwarmingssysteem pluimvee

Ventilatoren & luiken

Van zuinige ventilatoren met minimale ventilatie tot toonaangevende ENDURA-ventilatoren met een diameter van 145 cm, Chore-Time biedt oplossingen voor een goede, efficiënte luchtstroom met hoge prestaties.

Chore_Time_TURBO_Fans_

Inlaten & lieren

Luchtinlaten omvatten zeer efficiënte tunneldeuren, plafondinlaten en zijwandinlaten voor een goede luchtmenging door het hele huis. Effectieve lierontwerpen vereenvoudigen de inlaatregeling.

3TunnelDoorTurbo_inlaten

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice