Wat bieden wij u - Zonne-energie - Duurzame energie - Veldman Techniek

Wat bieden wij u

Zonne-energie

Overstappen op groene energie is helemaal niet ingewikkeld. Zeker niet als u goed advies krijgt. Er zijn alleen maar voordelen aan verbonden, zowel voor u als voor onze planeet.

Neem contact op!

Fotovoltaïsche panelen van uitstekende kwaliteit. 

Door Veldman Techniek wordt uitsluitend met de nieuwste zonnepanelen van wereldwijde top fabrikanten gewerkt. De kwaliteit van deze zonnepanelen wordt onder de loep genomen tijdens verschillende testen. Zo kunnen wij ook garanderen dat er na 30 jaar nog minimaal 87,5% vermogensgarantie op zit.

Omvormers met een hoog rendement

De omvormer is het apparaat dat de gelijkstroom afkomstig van de zonnepanelen in wisselstroom van 230/400 volt en 50 Hz (netstroom) omzet. Het rendement van dit apparaat is van essentieel belang voor het rendement van uw installatie. Veldman Techniek werkt met omvormers van de merken SMA en Solaredge. Dit zijn kwalitatief goede omvormers met een garantie van 5 tot 25 jaar.

Meterkast aanpassen en productie monitoring

Uw meterkast wordt voorzien van een extra aansluitgroep en een eventuele productie meter. Veldman Techniek zal er zorg voor dragen dat deze meter wordt geplaatst door de netwerk beheerder. Als extra service kan de stroomproductie door Veldman Techniek gecontroleerd worden via het netwerk zodat bij storing geen dagen productie verloren gaan.

Perfect aangepaste montage

Voor een schuin dak, zowel pannen, golfplaten, damwand als sandwichpanelen. Voor een plat dak; in de gevel (ook als zonwering fungerend); op de grond.

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice