VeMa Trading - Veldman Group BV

VeMa Trading

Veldman Group is uw (aanspreek)partner voor alles wat met uw stal te maken heeft, voor varkens-, pluimvee-, rundvee-, paarden-, schapen-, konijnen- en geitenstallen.

 

 

VeMa Trading is één van de onderdelen van de Veldman Group BV

Met het opstarten van VeMa Trading willen we naast business to business ook de particuliere markt bereiken. We hebben hoge voorraden en goede inkoopcondities. Hierdoor kunnen wij u tegemoet komen met scherpe prijzen en een groot assortiment. Door een nauwe samenwerking met producenten en leveranciers kunnen wij onderdelen die niet voorradig zijn ook snel aan u leveren. Naast het leveren van producten geven wij ook advies, hiermee zoeken wij de juiste oplossing die op uw wensen aansluit. Wij bieden u de mogelijkheid om bestellingen af te halen, hiernaast is het bezorgen van bestellingen op locatie natuurlijk ook mogelijk.

VeMa Trading is dé technische groothandel voor u!

Tevens streven wij naar een clean werkproces. Daarom proberen wij onze reststroom tot een minimum te beperken, en tegelijkertijd onze klanten producten aan te bieden tegen een zeer scherpe prijs. Om dit te combineren verkopen wij zoveel mogelijk van onze restproducten.

Kijk voor ons groot scala aan producten op onze webshop.

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice