Veldmaz Nederland B.V is gespecialiseerd in het detacheren van Poolse werknemers. - Nieuws - Veldman Techniek

Veldmaz Nederland B.V is gespecialiseerd in het detacheren van Poolse werknemers.

In Nederland is er een groot te kort aan vakmensen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het uitlenen van gemotiveerde Poolse werknemers. Het probleem is meestal dat buitenlandse werknemers de Nederlandse taal niet goed beheersen, waardoor dit het werk niet bevorderd. Daarom geven wij Nederlandse taallessen voor een deel van onze Poolse werknemers, waardoor een deel hiervan al goed Nederlands spreekt. Hierdoor wordt het communiceren gemakkelijker en dit heeft positieve invloed op de werkzaamheden. Deze lessen zullen voor een kwart van onze Poolse werknemers vanaf volgende week weer van start gaan.

Bij het uitlenen van onze gemotiveerde Poolse werknemers staan service, klantgerichtheid, flexibiliteit en duidelijkheid van gemaakte afspraken centraal. Tevens nemen wij de zorg op ons bij het bemiddelen in de vraag en het aanbod van professioneel en gemotiveerd Pools personeel. Uiteraard zorgen we niet alleen voor de werving en selectie van het personeel, maar ook voor de personeelsadministratie, huisvesting, woon- werk verkeer, opvang bij calamiteiten, inburgering en persoonlijke begeleiding.

Bent u als bedrijf op zoek naar gemotiveerde Poolse werknemers die bezig zijn om de Nederlandse taal te leren en tegen een aantrekkelijk tarief bij u komen werken? Neem dan gerust contact met ons op!

< Ga terug naar nieuws overzicht
Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice