Betrouwbare partner - Veldman Techniek

Betrouwbare partner

Detachering

Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van flexibele arbeid. Wij zijn dé leverancier van hoogwaardig vakpersoneel in de bouw, techniek en agrarische sector.

Neem contact op!

Met Veldmaz Nederland B.V. kiest u voor een betrouwbare partner, die op een legale manier werkt.

Als het uitzendbureau geen loonheffingen en omzetbelasting afdraagt, kan de Belastingdienst u hiervoor aansprakelijk stellen. Veldmaz Nederland B.V. draagt zorg voor een juiste en tijdige afdracht van loonheffing en sociale verzekeringspremies.

Op verzoek kunt u een door de Belastingdienst afgegeven verklaring van betalingsgedrag loonbelasting en sociale verzekeringspremies ontvangen.

Vaak wordt er geadviseerd om met gecertificeerde bemiddelingsbureaus te werken, omdat u dan minder risico loopt. Wij zijn het daar niet mee eens, de certificaten en lidmaatschappen bij de branchevereniging kosten veel geld, dit geld investeren we liever in ons personeel (diverse scholingen, primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden, personeelsuitjes etc.), omdat gemotiveerde werknemers harder werken.

Waarom Poolse medewerkers?

In Polen is relatief veel werkloosheid, daarom zijn er veel vakmensen, vanuit alle sectoren, beschikbaar.

De Poolse werknemers beschikken over een ouderwetse-, aanpakkers- mentaliteit en motivatie. Ze werken hard, ze komen hier om geld te verdienen, minder aantrekkelijk werk is acceptabel voor Poolse arbeidskrachten. De taal hoeft geen probleem te zijn, ze leren snel en passen zich gemakkelijk aan, de Nederlandse mensen werken graag samen met Polen. Daarnaast beschikken ze over de kennis en vaardigheden waar veel bedrijven naar op zoek zijn.

De werkkrachten zijn flexibel inzetbaar, ze kunnen ingezet worden voor alle diensten en ook in het weekend. Zij zijn bereid om overuren te maken. Na afloop van de werkzaamheden heeft u geen verplichtingen tegenover de arbeidskrachten.

Poolse medewerkers zijn een uitstekende oplossing voor uw werk- en productieproblemen.

Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice