Detachering - Veldmaz Nederland - Veldman Group B.V.

Detachering

Die Veldman Group ist Ihr (Kontakt-) Partner für alles, was mit Ihrem Stall zu tun hat, für Schweine-, Geflügel-, Rinder-, Pferde-, Schaf-, Kaninchen- und Ziegen.

Kontaktieren Sie uns!

Aantrekkelijk tarief, gemotiveerde werknemers, met eigen vervoer en gereedschap

Veldmaz Nederland B.V. is een jonge en professionele organisatie, die gespecialiseerd is in het detacheren van Poolse werknemers in veel branches door heel Nederland.

Door een groot te kort aan vakmensen in Nederland moeten firma’s regelmatig vaklieden uit het buitenland aantrekken. Ook is het moeilijk om gemotiveerd personeel te vinden voor eenvoudige arbeid. Het inzetten van Poolse medewerkers is dan ook een uitstekende oplossing om seizoenspieken op te vangen of om de vakantie periode te overbruggen.

Uit ervaring is gebleken dat Poolse medewerkers over de ervaring en mentaliteit beschikken waar veel bedrijven naar op zoek zijn.

Daarom heeft Veldmaz Nederland B.V. zich gespecialiseerd in het uitlenen van gemotiveerde medewerkers. hierbij staan service, klantgerichtheid, flexibiliteit en duidelijkheid van gemaakte afspraken centraal.

Wij nemen de zorg op ons bij het bemiddelen in de vraag en het aanbod van professioneel en gemotiveerd Pools personeel. Uiteraard zorgen we niet alleen voor de werving en selectie van het personeel, maar ook voor de personeelsadministratie, huisvesting, woon- werk verkeer, opvang bij calamiteiten, inburgering en persoonlijke begeleiding.

Ook verzorgen wij Nederlandse taalles voor onze Poolse medewerkers. Om zo het werk gemak te vergroten.

Het personeel is meestal op korte termijn beschikbaar. Wij hebben altijd een aantal werknemers in Nederland aan het werk en wij kunnen onze planning altijd voor u aanpassen.

Betrouwbare partner

Mit Veldmaz Nederland BV wählen Sie einen zuverlässigen Partner, das funktioniert auf legale Weise. Betrouwbare partner

Voordelen

Die Zusammenarbeit mit Veldmaz bietet Ihnen verschiedene Vorteile. Voordelen

Onze ervaren vaklieden

Veldmaz hat eine große Anzahl erfahrener Handwerker. Onze ervaren vaklieden
Copyright 2024 © Veldman Techniek | Design en realisatie Advice